SAMARBEJDSPARTNERE

- Sammen står vi stærkere -

logo_2_18.png

BRUUN INSPEKTION

TEKNISK BISTAND AF HØJ KVALITET TIL RETTE TID

Vi leverer teknisk bistand af høj kvalitet til rette tid

Vores virksomhed bygger på et fundament af medarbejdere, som har mange års ekspertise med alt fra opstillingskontrollering og tankinspektion til EN 1090-certificering og rådgivning. Vores målsætning er, at vi altid skal yde teknisk bistand af høj kvalitet.

Lekon-logo.png

LEKON RÅDGIVNING

RÅDGIVNING I ØJENHØJDE

Lekon hjælper virksomheder i mål med autorisation og anerkendte certificeringer. Vi leverer enkle ledelsessystemer, som tilfører værdi for både ledelse, medarbejdere og kunder.
Vi er altid i øjenhøjde med din virksomhed, når vi omsætter love og standarder til konkrete løsninger. Ud over at leve op til standardens krav bliver I klogere på, hvordan kravene kan bidrage til bedre processer, en højere score på kundetilfredshed og i sidste ende en bedre forretning. Med en ISO-certificering inden for f.eks. kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø er jeres virksomhed altid up to date på internationale tendenser.

2021-05-12 09_02_58-Window.png

HUMAN REBELS

TRANSFORMATION OG FORANKRING

Vi tror på jeres potentiale og hjælper jer med at omsætte jeres visioner til konkret adfærd og handling. Vi er agile og rebeller, så hvor andre ser begrænsninger ser vi muligheder og nye veje. Vi fokuserer på det der virker og på at skabe motivation som kan skabe fremdrift og forandring. Vi er naturlige relationsbyggere, som tror på at en stærk relation er en afgørende faktor for at skabe gode resultater sammen over tid.

2021-05-12 09_11_14-Window.png

LIBERO ASSURANCE

AKKREDITERET PARTNER

Som international anerkendt partner, er LiberoAssurance Uddannelse & Certificering et vigtigt skridt i retning af overensstemmelse med standarderne og en nødvendighed for at sikre kvaliteten samt tilføre værdi til jeres virksomhed.

LiberoAssurance opererer indenfor:

 - Certificeringsorgan akkrediteret af IAS og E.SYD